RSS

Over BKB

Het Feest van de Democratie | Nederland in alle Staten is een initiatief van het Campagnebureau BKB en de Melkweg.

BKB en onze verkiezingsavonden
Het Feest van de Democratie | Nederland in alle Staten past in een reeks van verkiezingsavonden die door BKB, op eigen initiatief, georganiseerd worden. Vorig jaar waren dit Het Grote Verkiezingsgala op 6 juni en Het Feest der Democratie op 9 juni, ter ere van de Tweede Kamerverkiezingen. Eerder organiseerden wij het Festival van de Lokale Democratie (gemeenteraadsverkiezingen) en de President’s Night (Amerikaanse presidentsverkiezingen). BKB wil met deze avonden verkiezingen toegankelijk maken voor een jong publiek, het debat voeren over de democratie en hopelijk bijdragen aan een grotere opkomst bij de stembus.

BKB maakt campagnes voor de overheid, het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties. Een campagne kan bestaan uit een aantal min of meer op zich zelf staande componenten; zoals een gedegen onderzoek of een strak campagneconcept, een effectieve mediastrategie of een druk bezocht evenement.

BKB heeft een breed netwerk en is daardoor in staat om de juiste mensen te mobiliseren voor een idee. Dat leidt vaak tot inspirerende cross-overs, tussen bijvoorbeeld cultuur en politiek, sport en wetenschap, publiek en privaat. BKB verbindt allerlei soorten mensen; politici, sporters, artiesten, opiniemakers, wetenschappers en journalisten. Samen maken zij het verhaal.

Ieder jaar kunnen aanstormende generaties delen in de kennis en het netwerk van BKB in de BKB Academie.